Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 - værelses lejlighed i Nyborg

Økonomi *

Husleje

6.683,42 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
780,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.683,42 kr.
- Depositum
20.050,26 kr.

Detaljer *

Størrelse
94 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Enkel nyere ejendom opført i gule mursten og gult tegltag. Som kontrast er alle vinduer, døre og altaner hvidmalede. Bygningerne ligger forskudt af hinanden, hvilket får ejendommen til at virke let og overskuelig. Ejendommen indeholder 34 boliger på 69-94 kvm. fordelt på 2-4 værelser. Der er altan og parkeringsplads til alle lejligheder samt hyggeligt fælles haveanlæg. Til ejendommen er der 6 stk. carporte og 3 stk. garager. Nydamsparken ligger tæt på city i skønne naturområder. På få minutter kan man gå til skoven, Ladegårdssøen eller Nyborg Slot. Bebyggelsen er placeret i et åbent og fredeligt område.

Bemærk

Boligen overtages nyistandsat. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.