Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed i Mikkelborg Park, Rungsted Kyst

Økonomi *

Husleje

11.392,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
920,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
34.176,00 kr.
- Depositum
34.176,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
96 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Mikkelborg Park ligger ved Strandvejen i Hørsholm, med smukke Øresund i den parklignende baghave. Området omkring Mikkelborg Park er delvist fredet med Kokkedal Golfklub bagved og vandet foran. Ejendommen er meget velvedligeholdt og fredeligt beliggende på egen lukket vej kun med ejendommens parkerede biler på vejene. Ejendommen er bygget i 2 eller 3 etager. Der er i alt 220 lejligheder - alle med enten altan eller terrasse. Ca. halvdelen af lejlighederne er privatejede ejerlejligheder. Den anden halvdel ejes af Niam som udlejer boligerne her på udlejer. Husdyrhold er ikke tilladt i Niam´s lejemål.

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Fremgår der intet tal, skal man forvente af afregne direkte med forsyningsvirksomheden. Vi ligger ikke inde med information om tidligere lejers forbrug.   Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.   Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.   Såfremt der står at lejemålet overtages som 'Beset', kan dette være et fejl i vores system. Langt de fleste af vores lejemål afleveres som 'Nyistandsat' eller ’Vel-vedligeholdt’. Dette vil fremgå af lejekontrakten.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.