Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses lejlighed - Østerbrogade, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

35.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
2.200,00 kr.
- Vand
800,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
105.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
238 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Den store lejlighed rummer i alt 238 skønne kvadratmeter, og med en fleksibel planløsning er den perfekt for børnefamilien.

Hoveddøren åbner op til en lys entré med sildebensparket hvorfra der er adgang til de tre stuer med smukke, gamle lofter og udgang til altanen ud til gaden. Den bageste stue munder ud i en fordelings gang forfra man har adgang til det første flotte badeværelse.

Fra gangen kan de to første soveværelser tilgåes, begge i gode størrelser og det ene med god skabsplads og det andet med eget nyt badeværelse og fransk altan.

For enden af gangen finder vi det store køkkenalrum med nye elementer og alt i hårde hvidevarer hvor der er rigeligt med plads.

Her finder vi det sidste soveværelse samt bryggerset med både vaskemaskine og tørretumbler.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.