Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Emma Gada Gade, 8220 Brabrand

Økonomi *

Husleje

7.900,00 kr.

Forbrug
600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.900,00 kr.
- Depositum
23.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
82 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Vi kan nu udbyde denne store 2-værelses lejlighed, på ikke mindre end 82 kvm.
Lejligheden er perfekt indrettet til det yngre par, eller den som vil bo alene i en splinterny lejlighed, hvor du er den første der flytter ind.
Lejligheden er indrettet med stor entre, flot lyst badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, soveværelse med indbygget skabe og udgang til sydvendt terrasse, stue i åben forbindelse med køkken, men indbygget opvaskemaskine. Der er god plads til både sofaområde og spiseplads.

Lejligheden ligger i Pionérhusene, en spændende nybygget Karré ejendom i Brabrand ud mod ringvejen lige op til Åbyhøj.

På få minutter kommer du på cykel til Åbyhøjs handelsgade. Ønsker du lidt grønne omgivelser ligger den nye bypark lige om hjørnet. Der er ikke mange kilometer til Aarhus C og uddannelsesinstitutionerne.

Vi byder velkommen til ÅBENT HUS SØNDAG FRA 11-13, på adressen Gudrunsvej 3R, 4. mf., 8220 Brabrand, hvor det vil være muligt at se vores møblerede prøvelejlighed. Da byggeriet ikke er færdigt, kan vi ikke vise den pågældende lejlighed, men materialevalg er de samme. Følg blot skiltene ved ejendommen og kom og hør nærmere.

Læs mere på www.hjemmesiden, vi har flere lejligheder i forskellige størrelser.

Billederne er fra vores prøvelejlighed og ejendommen.

Vi udlejer ikke til personer registreret i RKI.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.