Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Flot 4 værelses i Ceresbyen, kan evt. deles

Økonomi *

Husleje

12.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
94 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. juli 2019
Lejeperiode
mindst 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nyistandsat og lækker 4 værelses lejlighed udlejes i Ceresbyen.

Ceresbyen er en ny bydel midt i Aarhus. Historiske bygninger og områder er blevet sammenhængende med helt nye, moderne og arkitekttegnede bygninger og området danner desuden ramme om både boligliv, studiemiljø i VIA University College, caféer, restauranter og indkøbsmuligheder. Den gamle park er åbnet op i forbindelse med ombygning af området, som dermed grænser op til Aarhus A og Brabrandstien.

I et af de nye bygninger finder man på 2. sal denne flotte 4 værelses lejlihed, som kan inddeles meget delevenligt til 3 personer.

Her er indgang via fordelingsgang med en flot, unik betonvæg til den ene side, der bryder det gængse billede af en moderne lejlighed. Fordelingsgangen leder til et pænt badeværelse med brus og vaskesøjle samt 2 gode værelser af pæn størrelse og munder ud i en stor stue og køkken/alrum i ét. Herfra er der adgang til det sidste af lejlighedens værelser, som desuden har udgang til altan.

Lejligheden udlejes fra 1. juli 2019.

Der betales 3 måneders depositum og 1 måneds forudbetalt leje.

Ud over husleje betales der kr. 500 i a conto varme og 400 kr. i a conto vand.

El, TV og internet betaler lejer særskilt til forsyningsselskaberne.

Lejligheden overtages nyistandsat.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.