Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Købmagergade, 9500 Hobro

Økonomi *

Husleje

7.345,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
38.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
NYBYGGERI I HOBRO!

I Hobro-Kirketerp har udlejer bygget 26 nye, energirigtige familieboliger - tæt på Hobros mange tilbud. Der er tænkt på økologi og bæredygtighed med opførelsen af de 26 nye boliger.
Boligerne er især attraktive for par, den unge familie, og seniorparret, som vil have frihed til og leve livet og slippe for ejerboligens forpligtigelser og for familien fra landsbyen, der ønsker at komme tættere på Hobros mange muligheder.

De 26 boliger består af 20 boliger på cirka 97 m2 fordelt på 3 rum, 1 stk. handicapvenlig 2 rums bolig samt 5 boliger på cirka 116 m2 fordelt på 4 rum i 2 plan.

Boligerne er bygget med fladt tag, hvori der er etableret ovenlys, som bringer lyset dybt ind i boligerne.

Alle boligerne har hver deres private terrasse. 5 af boligerne vil være i 2 plan, og disse boliger vil have 2 private tagterrasser placeret på 1. salen.

Det er tilladt at holde husdyr. Der skal udfyldes en husdyrstilladelse hos varmemesteren. Der er ikke køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine eller tørretumbler i boligen. Der er forberedt plads til opvaskemaskine i køkkenet. Afdelingen er tilmeldt YouSee. Man melder selv ind- og udflytning og afregner direkte med leverandør. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks. Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. .

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.