Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Skøn stor villa direkte til Ollerup sø.

Økonomi *

Husleje

8.900,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.800,00 kr.
- Depositum
26.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
208 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
208 kvm. Murstensvilla i 2 plan.
Stueplan: gæstetoilet, badeværelse med badekar og bruseniche. Flot vaskearrangement og travetingulv på gulvet. Stort soveværelse med skabsvæg og udgang til glasinddækket udestue/orangeri. Udgang til altan mod søen og terrasse. Værelse med skabsvæg. Flot Svanekøkken med moderne udtræksskabe, 5 gasblus, ny opvasker, ovn, mikroovn, stort dobbelt køleskab. Åben forbindelse til stor spisestue med 3 trin ned til stor stue med adgang til træterrasse og have. Egetræsparketgulv. Pejs.
Underetagen på 60 kvm. Har 2 store værelser, det ene med udgang til en overdækket terrasse, som vil være velegnet til grill. Stort kælderareal med klinkegulv, vaskemaskine, tørretumbler og tekøkken. Nyere gasfyr. Lidt ældre badeværelse og toilet.
Bagindgang med klinker og åben opgang til stueetagen.
Velaflagt todelt have med fin bevoksning, drivhus, forberedt køkkenhave og isoleret havehus. Lukket garage med værksted og redskabsrum.
Beliggende på rolig vej, centralt for indkøb, skoler og fritidsaktiviteter. Lærerhøjskole i nærheden.
7 km fra Svendborg City ad smuk vej.

Henvendelse bedes ske efter kl. 16.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.