Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Finsensvej, 2000 Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

17.800,00 kr.

Forbrug
800,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
53.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
113 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Lejeperiode
mindst 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stor 4-værelses lejlighed på 113 kvm udlejes nu på Frederiksberg. Lejligheden indeholder 3 lyse rum og en stor, rummelig stue. I alle rum er vinduerne store, hvilket skaber lyse rum og en gennemgående følelse af plads i hele lejligheden. I lejligheden ligger et stort badeværelse med separat bad. Køkkenet er åbent og der er masser af rum til spiseplads.

Der fra stuen er direkte udgang til en kæmpe fælles tagterrasse. Lejligheden er fra 2013 og der er gulvvarme i hele lejligheden ligesom lejligheden indeholder varmegenvindings anlæg. Mulighed for a leje parkeringsplads i parkeringskælder.

OBS: Lejligheden er ikke møbleret

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.