Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Helsinkigade, 2150 Nordhavn

Økonomi *

Husleje

27.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
900,00 kr.
- Vand
900,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
81.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
124 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
6 - 48 måneder
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Du har nu mulighed for at bo i den ikoniske ”Hva Drikker Mølr” Silo.

Her er tale om en eksklusiv New Yorker lejlighed i to plan, med overdådig terrasse, hvor du frit kan nyde den ugenerede havudsigt over Øresund.

Lejlighedens kvadratmetre breder sig over to plan på på 11. og 12 etage, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

På ellevte etage finder man entré, garderobe, gæstetoilet, køkkenalrum og stue og direkte udgang til vidunderlig terrasse.

På ellevte etage findes soveværelse, en stor hems som pt. benyttes som børneafdeling, stort badeværelse, walk-in garderobe og rummeligt depot.

Der er udsigt til havet fra alle værelserne og med den enestående loftshøjde fremstår lejligheden lys og indbydende.

Endvidere byder boligen på funktionaliteter af høj kvalitet; , kølefryseskab, opvaskemaskine, vaske og tørretumbler, kogeplade, emhætte og ovn - alt sammen i den bedste kvalitet. SMEG køkken og SMEG emhætte, fantastiske detaljer i køkkenet, såsom "banke/åben funktion" på lågerne, bordplade af marmor, med indgraverede varmeplader og meget mere.

Boligen kan lejes møbleret eller umøbleret med blandt andet Hästens-seng, flere Bang & Olufsens TV, stilfulde garderobeskabe med open front, designermøbler, Ejlersen sofa og meget andet.

Både i lejligheden og bygningen, er der tænkt over hver enkelt detalje, hvilket allerede mærkes ved indgangen til den ikoniske ejendom. Ejendommen byder på en concierge (open 24/7) et veludrustet fitnesscenter for beboerne, kanoer, samt den anerkendte restaurant SILO, som har egen elevator og er placeret på toppen af bygningen.

Læs mere om det prisvindende byggeri her: hjemmesiden

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.