Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Værelse udlejes i hyggelig lejlighed i Aarhus C

Økonomi *

Husleje

4.400,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
4.400,00 kr.
- Depositum
13.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
12 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 1. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hej derude :-)
Da min roomie flytter sammen med en anden ven, står jeg derfor med et ledigt værelse i min lejlighed på Finderupvej i Aarhus C fra den 1/7/2019. Lejligheden er en 71 kvm toværelses bolig på 1. sal, og du vil få et værelse på ca. 12 kvm med et stort vinduesparti med kig ud til vores fine, grønne gårdområde. Så har du også adgang til et fællesområde med en stor entré, der hænger sammen med et flot køkken, hvor der er opvaskemaskine (yes!), og et fint badeværelse, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler (dobbelt-yes!). Derudover er der et kælderrum til opbevaring, som vi deler. Boligen ligger lige ved krydset mellem Silkeborgvej og Vestre Ringgade, men er skærmet for støjen. Du er altså tæt på midtbyen og har busforbindelser lige udenfor døren, men kan også med en frisk gåtur komme ud til Brabrand-søerne, hvis det er det, du føler for. Og så er der selvfølgelig kun lige en rask cykeltur til universitetet.
Huslejen ligger på 4.400 plus acontobeløb for vand, varme, el, internet og indboforsikring.

Lidt om mig:
Jeg hedder Caroline, er 24 år, og er lige ved at afslutte 6. semester af min bachelor i Litteraturhistorie på Aarhus Universitet, hvor jeg det sidste års tid har haft et tilvalg i International Communication in English – så nu er jeg klar til at komme tilbage til mit hovedfag på kandidaten. Jeg læser alle de romaner, jeg kan få fingrene i, og ser flere dumme serier, end jeg bør. Jeg vil ofte hellere tage et glas vin og se en god film med mine venner end at gå i byen, så der skal helst være plads til en god omgang hygge i vores hjem.

Lidt om dig:
Du skal være studerende, så vi kan få boligstøtte til lige at tage toppen af huslejen. Du skal være ikke-ryger og være med på at svinge lidt med en støvsuger af og til, men udover det har jeg ikke de store krav. Jeg søger en, der har lyst til at skabe et hyggeligt hjem sammen. En lukket dør skal kunne respekteres, men det kunne også være dejligt, hvis du havde lyst til at lave mad sammen eller tage en kop te eller et glas vin sammen til en eller anden serie en gang imellem.

Hvis det lyder som noget for dig, så fortæl mig lidt om dig selv i en besked. Og hvis der ellers er spørgsmål, så skriver du også bare.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.