Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses ungdomsbolig - Nørregade, 6800 Varde

Økonomi *

Husleje

4.242,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
48 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
DER ER PT. UDLEJNINGSSTOP AF DISSE BOLIGER PGA. EN STØRRE RENOVERINGSSAG MED OPSTART MAJ 2020.

Boligerne på Nørregade- ldeelle studieboligerBoligerne har tekøkkener, som er opført i lyse træsorter og tilsvarende bordplader i lyse nuancer. De åbne tekøkkener er indrettet med separate kogeplader, mekanisk udsugning og køleskabe med frostboks samt tre underskabe. Badeværelsernes indretning er unik, da der på Nørregade er brugt stærke farver, i form af rødt linoleumsgulv og lyse vægge. På badeværelserne er der både plads til et toiletskab og der er gjort plads til et bruseområde uden kant. Derudover er der vindue på badeværelserne, så der er gode muligheder for udluftning. Stuerne er alle lyse og rummelige, og det smukke lysindfald kan nydes gennem stuevinduet.
Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme opkræves som et månedligt aconto beløb. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Nærområdet- Alting lige i nærhedenTil beboernes fordel ligger disse boliger tæt på alt hvad hjertet begærer. Både bus og tog ligger i gåafstand fra boligerne, så det er nemt at komme til og fra sit studie, også selvom man studerer i eksempelvis Esbjerg. Der er også masser af indkøbsmuligheder i gåafstand, og er man til sportsaktiviteter, så ligger der et idræstcenter blot 1,5 km. fra boligerne. Af sociale arrangementer, så er der også noget for enhver smag. Om man er til biografer, museer eller restaurantbesøg, så finder man det hele inden for en radius af 1 km., og i weekenderne kan man besøge Smedeværkstedet, som er Vardes musik -og kulturhus, hvor der bliver afholdt masser af koncert og andre festlige arrangementer. Trænger man til lidt frisk luft eller en udendørs løbetur, så kan man altid løbe en tur hen i Byparken eller sætte sig ved Varde Å og nyde den smukke natur.

Særlige kriterierUngdomsboligerne udlejes kun til unge under uddannelse.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.