Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Sct. Olai Plads, 9800 Hjørring

Økonomi *

Husleje

8.495,00 kr.

Forbrug
700,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
25.485,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
99 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Totalmoderniseret 3 værelses lejlighed i Hjørring midtbyen med skøn udsigt.

Lejligheden består af en entre med integreret garderobe som forbinder lejlighedens soveværelse og badeværelse med resten af lejligheden. Alle vinduer er med lyd reducerede glas.

Soveværelse har ligeledes integreret garderobe og et stort vindue med udsigt udover gågaden. Stuen fremstår lys og rummelig med store vinduespartier, med udsigt til gågaden. Stuen har en åben forbindelse til et stort og flot HTH køkken med Miele tilhørende hvidevarer. Lejlighedens ekstraværelse har garderobeskab og store vinduespartier, med lyd reducerede glas. Ekstraværelset kan med fordel benyttes til gæsteværelse eller kontor.

Badeværelset fremstår med store flotte 60x60 cm klinker med gulvvarme, væghængt toilet og en glasbruseniche med linjeafløb.

Adgang til nyt Miele vaskeanlæg med vaskemaskine og tørretumbler i kælderen. Depot rum medfølger, samt mulighed for tilkøb af flere.

Egen parkeringsplads i lukket gård, med parkerings kontrol. Husdyr ikke tilladt. Må ikke anvendes som delelejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.