Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Søren Frichs Vej, 8230 Åbyhøj

Økonomi *

Husleje

13.295,00 kr.

Forbrug
850,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.295,00 kr.
- Depositum
39.885,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
104 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Med super god beliggenhed med kun et par kilometer til centrum, kan vi nu tilbyde denne lækre 4 værelses lejlighed i en nyere ejendom fra 2017. Lejligheden er perfekt som delelejlighed.

Lejligheden er godt indrettet med entré og gang, hvorfra der er adgang til lejlighedens tre værelser, som er ca. lige store. Pænt lyst køkken med opvaskemaskine. Køkkenet er i åben forbindelse med dejlig opholdsstue, hvorfra der er udgang til 2 altaner. Lækkert badeværelse med kombineret vaskemaskine og tørretumbler.
Der er flotte parketgulve i lejligheden.

Gode fællesfaciliteter med elevator samt pulterrum til lejlighederne. Dejligt fællesareal med gode muligheder for fællesskab. Der er mulighed for at leje en p-plads i ejendommen.

I ejendommens stueetage er der en Netto, så der er kort afstand til indkøb.

Forbrug er anslået, da det afregnes direkte til værkerne.

Billederne er fra en lignende lejlighed i ejendommen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.