Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Central 3 værelses i Vejle

Økonomi *

Husleje

5.996,53 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Lejeperiode
mindst 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hermed udbydes en pæn 3-værelses lejlighed på 87 kvm., med ideel beliggenhed i forhold til Campus og midtbyen, som er indenfor gå-afstand.

Lejligheden er beliggende i stueetagen og indeholder en entré med adgang til et mindre badeværelse med brus og et pænt, funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer.

Derudover indeholder lejligheden 3 værelser en suite, alle med trægulve.

Lejligheden overtages istandsat.

Foruden lejligheden følger råderet over et privat depotrum.

Ejendommen er beliggende på Vesterbrogade. Der er busstoppested lige foran ejendommen, hvilket gør det nemt, at benytte offentlig transport.

Til ejendommen hører en rolige baggård, hvor der findes et fælles cykelskur og et flisebelagt fællesareal, hvorfra man kan nyde solen. Der forefindes endvidere parkeringspladser i ejendommens baggård, som er forbeholdt ejendommens beboere, ligesom der er offentlige p-båse lige foran ejendommen.

Der er fællesvaskeri i kælderen med vaskemaskiner og tørretumbler. Her betales særskilt 75kr/mdr for anvendelse af maskinerne.

Husdyr er ikke tilladt.

A conto varme + vand: 525 + 250 kr/mdr.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.