Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - St. Kongensgade, 1264 København K

Økonomi *

Husleje

25.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
76.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
128 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 3 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Flot lys lejlighed med 3 soveværelser, 2 badeværelser og altan beliggende i total renoveret ejendom midt i København.

Lejligheden består af køkken / alrum i åben forbindelse med opholdsstuen hvorfra der er udgang til hyggelig altan mod gården.

Fra køkken / alrummet fører en gang til de 3 dejlige værelser. Det ene værelse har fransk altan og forældre soveværelset har direkte adgang til eget badeværelse med stor bruseniche.

Desuden yderligere et badeværelse med vaskesøjle.

Ejendommen er nænsomt renoveret og de enkelte lejligheder er indrettet med kvalitets materialer, Svane køkken, Siemens hårde hvidevarer, induktionskomfur og stålvask med Quooker, samt elegante og tidløse badeværelser med klinker og væghængt toiletter.

Ejendommen
Charmerende ejendom fra 1908 med karakteristiske gårde, karnapper og balkoner, beliggende i det klassiske København – i det mondæne Frederiksstaden, centralt placeret midt i det pulserende byliv med attraktive forretninger, gode indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og restauranter tæt på.

Også de kulturelle attraktioner som Statens Museum for Kunst, Amalienborg, Langelinie og Nyhavn er inden for gåafstand.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.