Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Prinsessegade, 8900 Randers

Økonomi *

Husleje

7.974,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
27.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
90 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Randers er én af Danmarks største byer, og ligger smukt placeret ved Gudenåen og Randers Fjord som indbyder til naturoplevelser i særklasse. Helt tilbage i middelalderen har Randers været en anselig by, og et vigtigt knudepunkt for handel. De historiske spor præger stadig bybilledet i dag, og det fremgår tydeligt gennem byens arkitektur, at Randers har fulgt med udviklingen. Byen har i dag et rigt erhvervsliv, videregående uddannelser, Regionshospitalet, og en bred vifte af fritidsaktiviteter. Randers byder desuden på et bredt spekter af shopping og kulturoplevelser for børn og voksne.

Afdelingen ligger ca. 5 min. gang til Randers centrum. Tøjhushavekvarteret har været med i en såkaldt "kvarterløft-plan" siden 1997.

Remisen er et beboerhus med lokaler af forskellig størrelse (fra mødelokaler til 8-10 personer til en sal med plads til 200 personer) samt hal til værkstedsaktiviteter. Lokalerne kan lejes ud til alle.

Dronningensgade:
Der er 16 2-rums almene familieboliger i etagebyggeri beliggende Dronningensgade i Randers.

Boligernes indretning er kørestolsbrugervenlig. Alle boliger har komfur, emhætte og forberedt til vaskemaskine. I alle boliger er der åbent køkken. Der er svalegang til alle lejemål.

A/C varme, vandafledningsafgift og vand opkræves af udlejer. El opkræves af energi Randers.
Fællesantenne afregnes direkte til YouSee.
Det er tilladt at holde én hund i Dronningensgade

Prinsessegade:
Vil du gerne bo centralt og tæt på fjorden?
Så skal du bo i Prinsessegade, som er etagebyggeri der er bygget i 3 etager med 21 boliger fordelt på 1-, 2- og 3-værelses lejligheder.
Lejlighederne ligger i gåafstand fra centrum, tæt på uddannelsesinstitutioner, kulturtilbud og rekreative områder.
Lejlighederne er funktionelt indrettet, og alle kvadratmeter er godt udnyttet. Boligerne har et stort åbent køkken som er forsynet med komfur og emhætte. Lejlighederne har indbyggede skabe og er kørestolsbrugervenlige med skydedøre og et stort badeværelse med plads til en kørestol. Der er svalegang som forbinder lejemålene.
Husdyrhold er ikke tilladt i Prinsessegade.

Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Der må holdes 1 hund, dog ingen husdyr i Prinsessegade. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Randers?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Randers. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.