Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Prinsessegade, 8900 Randers

Økonomi *

Husleje

7.838,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
27.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
90 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen ligger ca. 5 min. gang til Randers centrum. Tøjhushavekvarteret har været med i en såkaldt "kvarterløft-plan" siden 1997.

Remisen er et beboerhus med lokaler af forskellig størrelse (fra mødelokaler til 8-10 personer til en sal med plads til 200 personer) samt hal til værkstedsaktiviteter. Lokalerne kan lejes ud til alle.

Dronningensgade:
Der er 16 2-rums almene familieboliger i etagebyggeri beliggende Dronningensgade 19 i Randers.

Boligernes indretning er kørestolsbrugervenlig. Alle boliger har komfur, emhætte og forberedt til vaskemaskine. I alle boliger er der åbent køkken.

Der er svalegang til alle lejemål.

A/C varme, vandafledningsafgift og vand opkræves af udlejer. El opkræves af energi Randers.
Fællesantenne afregnes direkte til YouSee.

Prinsessegade:
Etagebyggeri der er bygget i 3 etager med 21 boliger fordelt på 1-, 2- og 3-værelses lejligheder.

Alle boliger har komfur, emhætte og forberedt til vaskemaskine. I alle boliger er der åbent køkken.

Der er svalegang til alle lejemål.

Det er tilladt at holde én hund i Dronningensgade, dog ingen husdyr i Prinsessegade.
Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks. Der må holdes 1 hund, dog ingen husdyr i Prinsessegade. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. .

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.