Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses rækkehus - Kløvermarken, 7330 Brande

Økonomi *

Husleje

1.345,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
560,00 kr.
- Vand
110,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
4.035,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
32 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flyt ind i et dejligt rækkehuse med have, opført i 1976. Opvarmning sker med fjernvarme. Afdelingen har en fælles legeplads og et fælles torv med grill samt borde, bænke m.m. Der er mulighed for leje af carport i afdelingen. Boligerne udlejes efter ventelisten.

Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, dog skal du først anmelde dine ønsker til ændringer i boligen. Når du flytter kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt.

Vedligeholdelse
Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de grønne områder og renholder gangarealer og trapper mv. Han tager sig også af mindre reparationer i boligerne. Når du flytter ind er boligen nymalet. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.