Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Sønder Boulevard, 1720 København V

Økonomi *

Husleje

17.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
51.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
111 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Lejeperiode
3 - 6 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På den store og populære Sønder Boulevard, ligger denne skønne lejlighed som udmærker sig ved at have en rolig beliggenhed midt i et meget attraktivt område af Vesterbro. Hér er man nær flotte rekreative områder, kendte specialbutikker, og transportmuligheder over det hele.

Københavns Hovedbanegård ligger 10 minutters gang herfra og metroen åbner snart.

Er du en enlig, eller er I måske et par som gerne vil bo tæt på det meste og samtidigt have et levende nærmiljø egner denne bolig sig i høj grad til Jer. To stuer, to værelser og en fed altan er blandt andet dét som venter på jer.

De tre værelser ligger en suite, og sikrer derfor et flot lys-indfald i lejligheden.

Ydermere ligger der en god altan i forlængelse af en af stuerne, som er sydvendt hvilket giver mange gode stunder når vejret tillader det.

Hele lejligheden er utroligt stilfuldt indrettet, har pæne detaljer, som gennemgående stukkatur, velholdte lyse gulve og ikke mindst det moderne og funktionelle badeværelse.

Absolut en lejlighed som skal ses!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.