Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Tingvej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

16.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
900,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.500,00 kr.
- Depositum
49.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
121 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Unik delevenlig 4 værelses lejlighed på Amagerbro i industriel stil og med altan!
Unik delevenlig 4 værelses lejlighed på Amagerbro i industriel stil og med altan!

Velkommen til denne unikke lejlighed på Amagerbro, der kan byde dig velkommen som den første beboer. Ejendommen er helt ny, og indeholder alt hvad dette indebærer.

Med kort afstand fra elevatoren kommer du ind i lejligheden, hvor entréen giver anledning til at stille sko og hænge overtøj. Entréen åbner sig op i en fordelingsgang, der giver adgang til et flot nymoderne badeværelse med gulvvarme, hvortil der findes en kombi, tørre- vaskemaskine.

Endvidere kan du fra fordelingsgangen tilgå to af lejlighedens tre soveværelser, der alle har en sublim størrelse, med rigelig plads til seng, skabe og skrivebord.

Fordelingsgangen udmunder sig i den store åbne stue, hvor der med rig og overdådig mulighed kan konstrueres både sofa-afdeling og spise-afdeling. Køkkenet er udført i minimalistisk stil, med grebsfrie låger og i et stilrent design, der passer perfekt, og komplementerer boligens nuancer, udformning og rå betonvægge. Stuen åbner op til den store altan, der er badet i lys, hvilken er beliggende ind mod gården, og netop giver den ro, som et uderum kan gøre i den travle by.

Herudover medfølger der brugsret til kælderrum, og mulighed for leje af p-plads i kælderen.

Generelt om ejendommen præges boligerne af store gulv-til-loft vinduer, hvilket giver et flot lys-indfald i lejlighederne. Vægge og lofter er hvidmalede, dog udvalgte i sort og beton, der bidrager med et spændende spil i boligernes forskellige rum.

Gulvet er i egetræsparket med paneler i træ, hvilket står i kontrast til den ellers industrielle designføring, og skaber et spændende materialemix.

Med konkluderende ord; en lys og moderne bolig med fokus på æstetiske kontraster.

1 husdyr (mindre) tilladt med udlejers tilladelse.

Der opkræves sædvanligvis 3 måneders husleje i depositum og 1 måneds forudbetalt husleje.

Bemærk at billederne er af en prøvebolig.

Muligheder ved denne bolig

Husdyr tilladt, Gårdmiljø, Kælderrum, Dørtelefon, Cykelkælder, Altan, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.