Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Mejlgade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

7.935,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
550,00 kr.
- Vand
200,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
23.805,00 kr.
- Depositum
23.805,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
59 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden indeholder køkken i åben forbindelse med stue/alrum. Badeværelse er med hvide klinker og separat brus. Fra stuen går et trappeforløb til tagetagen, som består af et lyst rum/soveværelse med skrå vægge. Hele lejligheden er hvidmalet og med pæne trægulve.

Til ejendommen hører hyggeligt gårdmiljø og i kælderen er der fælles vaskefaciliteter, som man kan benytte mod betaling.

Lejligheden er ikke delevenlig.

Atmosfæren og stemningen i Mejlgade er helt særlig. Gaden er i de seneste år blomstret op og huser en god blanding af beboelse og erhverv. Her er man er omgivet af butikker, gallerier og hyggelige caféer og restauranter. Nærområdet er under markant udvikling med den nye havnefront, som er under opbygning og den kommende Letbane som forventes at kører fra efteråret 2017.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.