Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Sydfynsk idyl udbydes til leje

Økonomi *

Husleje

9.000,00 kr.

Forbrug
1.600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.000,00 kr.
- Depositum
27.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
149 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lys og lækker bolig med havudsigt udlejes pr. 1 August 2019 i Kogtved, blot få kilometer fra Svendborg centrum. Boligen er totalrenoveret gennem en længere periode udført i en romantisk stil, der er tro mod det sydfynske. Dette indebære blandt andet masseovn, bondehusvinduer og murstensgulve. Der er 149m2 bestående af en stueetage med entré, værelse, badeværelse, åbent køkken med spisestue (hvor masseovnen er) og et lille bryggers samt opbevaringsrum. På førstesalen finder man husets stue, badeværelse, stort soveværelse samt en dejlig stor altan med havudsigt.
Til huset hører også en lille have og en flisebelagt terrasse. Vi bor selv som naboer til huset, men husene er helt adskilt og haven er privat. Husleje: kr 9.000 + forbrug (Vi har selv haft en varmeudgift på 3-4000kr da vi bruger masseovnen, men huset er også tilkoblet fjernvarme såfremt man hellere ønsker at bruge dette). Kom og få en kop kaffe og en snak, hvis dette lyder som huset for dig.
Mvh Vibeke og Morten

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.