Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Vægtergade, 6760 Ribe

Økonomi *

Husleje

4.746,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
500,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El
300,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
24.189,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
67 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hyggelig bolig centralt i Ribe by – tæt på banegården, indkøbsmuligheder og andre faciliteter.
Beliggenhed
Boligerne i Vægtergade ligger meget centralt i den gamle bykerne. Ribe er en charmerende gammel kulturby med et hyggeligt butiks- og cafémiljø. Der er gode sportsfaciliteter, bibliotek og kulturhus. Både banegården og indkøbsmuligheder ligger i gåafstand fra boligerne. Der er gode bus og togforbindelser til Esbjerg og Kolding.
Indretning
Boligerne i Vægtergade er på et eller to rum med eget køkken og bad. Der er dog tre boliger der deler fælles køkken og bad. Der er et hyggeligt stor gårdrum med borde og bænke og p-pladser for beboerne. Der er aflåst cykelparkering.
Beboerne
Boligerne er for unge under 34 år. Der er en beboervalgt bestyrelse i afdelingen. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.
Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, dog skal du først anmelde dine ønsker til ændringer i boligen. Når du flytter kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt.
Vedligeholdelse
Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de grønne områder og renholder gangarealer og trapper mv. Han tager sig også af mindre reparationer i boligerne. Når du flytter ind er boligen nymalet. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.