Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Sølystgade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

7.411,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
300,00 kr.
- Vand
100,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
22.233,00 kr.
- Depositum
22.233,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
65 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I stille, brostensbelagt gade i det eftertragtede Øgadekvarter i Aarhus, har vi nu denne fine 3 værelses lejlighed ledig.

Lejligheden er indrettet med en lille entré hvorfra man har videre adgang til først et værelse samt til en lys og rummelig stue. Fra stuen har man adgang til yderligere et værelse med vindue mod gaden, yderligere til køkkenet mod gårdsiden. Køkkenet er indrettet med hvide elementer, køle-/fryseskab, emhætte og komfur med keramisk kogeplade. Badeværelset er med hvide klinker og ligeledes vindue mod gården. Til ejendommen hører hyggelig sydvendt gårdhave, og der er adgang til vaskeri mod betalingen i ejendommens kælder.

Sølystgade har en helt unik beliggenhed. Man har Latinerkvarteret med et hav af hyggelige cafeer, spisesteder og shopping-muligheder få minutters gang fra hoveddøren og man bor samtidig i kort afstand til UNI og Handelshøjskolen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.