Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Søparken, 8722 Hedensted

Økonomi *

Husleje

9.272,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
850,00 kr.
- Vand
350,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.272,00 kr.
- Depositum
27.816,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
121 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Besøgende bydes velkommen i stor entre, hvorfra man træder ind i stort alrum med åbent køkken og god plads til såvel spisestue og dagligstue. Alrummet er med store vinduespartier hvilket giver et utrolig godt lysindfald. Fra stuen/alrummet er der via store glasskydedøre udgang til hyggelig og stor overdækket altan. Boligen har 3 gode værelser hvoraf det ene er med indbyggede skabe. Badeværelset er lyst og rummeligt og med separat bruseniche. I bryggerset er der opbevaringsplads samt klargjort til vaskesølje.

Bygningen er opført i 2009 og er en særdeles attraktiv bebyggelse. Fællesarealerne holdes via grundejerforeningen og fremstår pæne og velholdte. Til boligen er tilknyttet parkeringsplads samt skur. Prisen for antenne er for den lille TV pakke.

Med en beliggenhed centralt i Hedensted er der kort afsted til skole, daginstitution, indkøb, offentlig transport og skøn natur. Såvel Vejle og Horsens kan nås på 15 min og med kort afstand til E45 er placeringen optimal.

Billederne er fra en lignende lejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.