Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Esplanaden, 1256 København K

Økonomi *

Husleje

20.750,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
2.100,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
20.750,00 kr.
- Depositum
62.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
143 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden

Lys og flot lejlighed med rolig beliggenhed, i flot og grøn baggård - midt i City.

Lejligheden indeholder: Entre, stort køkken/alrum og stue i åben forbindelse. 4 værelser - det ene er gennemgangsværelse samt pænt badeværelse.

Området

Frederiksstaden blev af Frederik den Femte anlagt i 1749. Det var tiden, hvor kongen, adlen og rige købmænd kappedes om opføre bygningsværker med pomp og pragt. Centrum for Frederiksstaden er Amalienborg, og Amaliegade strækker sig mod nord som fornem længdeakse. Der var strenge krav til bygningernes arkitektoniske korrespondens og kongens hofarkitekter Lauritz de Thurah og Nicolai Eigtved stod for planlægning og udførelse af den nye bydel. Dejlig central beliggenhed - tæt på Kastellet, Amalienborg, St. Kongensgades mange indkøbsmuligheder og meget mere.

Udlejer ønsker ikke at udleje lejligheden til bofællesskaber.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.