Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Skønt byhus på Amagerbro med 4 soveværelser

Økonomi *

Husleje

20.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.470,00 kr.
- Vand
340,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
60.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
137 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Lejeperiode
3 år - 4 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Skønt og charmerende byhus beliggende på Amagerbro i gåafstand til alle byens faciliteter. Gode shopping- og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet plus 5 minutters gang til metro. Kun 2 km til både Amager Strand og Fælled.

Man bydes indenfor i huset stueetage hvor man finder to gode værelser, det ene nu indrette som tv-stue som nemt kan bruges til et soveværelse. Nyt og morderne badeværelse med separat brus og gulvvarme. Fra stuetagen er der ligeledes adgang til huset skønne have med skur til opbevaring. 1. salen indeholder stort, lyst køkkenalrum og stue i åben forbindelse med fritliggende bjælker og indrettet med et moderne køkken med god opbevaringsplads og alt i hårde hvidevarer. Videre op på 2. salen har vi ydermere to rigtig gode soveværelser, det ene med indbyggede skabe og adgang til hems. Endnu et moderne badeværelse med separat brus og gulvvarme.
Underetagen består af mindre bryggers med vaskemaskine og tørretumbler plus to gode opbevaringsrum.

Skønt byhus man sjældent ser lignende - med plads til hele familien!
Lejes ikke som delebolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.