Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Poul Anker Bechs Vej, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

13.900,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
41.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
131 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Eksklusivt rækkehus for den kræsne lejer, som ønsker kvalitet og god beliggenhed

Rækkehusene har den bedste beliggenhed i naturskønne Hasserislund med fantastisk beliggenhed ved engene og stadig kun få km til Aalborg centrum.

Rækkehuset er i 2 plan og opført i 2018 i de bedste materialer. I stueplan er der entré med adgang til toilet. Flot hvidt Hanstholm køkken med masser af skabsplads, corion bordplade og Bosch kogeplade, emhætte, køle-/fryseskab samt opvaskemaskine. I forbindelse med køkkenet er spisestue og skøn stue, med adgang til praktisk opbevarings rum og med udgang til stor terrasse. Der vil blive plantet bøgehæk mellem boligerne på terrassen, således man vil blive helt privat. Eg lamel plankegulve med gulvvarme i alle rum i stueplan. Trappe til 1. sal med loft til kip, ovenlysvindue og flot lysindfald. På 1. sal er der lækkert badeværelse med vaskesøjle samt Hanstholm elementer med corion bordplade med helstøbt vask. Lyst soveværelse med god skabsplads og højt til loftet. På 1. sal er endvidere 2 gode værelser ligeså med skabe.

Indgangsparti med egen terrasse og carport.

Forbrug til el, vand og varme betales direkte til forsynings virksomhederne.

Se præsentations video af boligerne på vores facebook side.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.