Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - H.C. Ørstedsvej, 1879 Frederiksberg C

Økonomi *

Husleje

30.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
60.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
188 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 5. juli 2019
Lejeperiode
2 år - 5 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På skønne Frederiksberg, byen i byen, befinder vi os i en stor og og rummelig bolig som emmer af charme og klasse. Øverst oppe i denne smukke ejendom findes denne bolig som med tre store værelser, to utroligt flotte og smukke lyse stuer en-suite vil være oplagt til en børnefamilie eller andre der behøver lidt plads og vil brede sig. Udover stilfuld stukkatur, en flot stand grundet nyere istandsættelse, og flotte gulve har lejligheden en altan på hele 10 kvm.

Altanen er sydøst-vendt og der er sol cirka til kl. 16.00 hvilket giver relativt mange gode timer for enhver der vil nyde solen.

Hele boligen emmer af charme og klassisk Frederiksberg-stil (karnapper, detaljer, paneler) som mange vil sætte stor pris på. Bør opleves!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.