Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Pakkerivej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

12.400,00 kr.

Forbrug
875,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.400,00 kr.
- Depositum
37.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
77 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Spritny 3 vær. med skøn altan centralt i Valby.
Lejligheden ligger i en ejendom kaldet Allé Huset, der er en del af den nye spændende bydel, Valby Maskinfabrik, som er placeret på FLSmidths gamle fabriksgrund.

Denne 3 vær. lejlighed har en skøn placering på ejendommens sydside og med altan.

Lejligheden indeholder:
Entré med skab, åbent køkken/alrum/stue med et flot hvidt køkken fra Svane, belagt med en mørk bordplade og alle hårde hvidevarer. Fra stuen er adgang til en dejlig sydvendt altan belagt med hårdttræ.
Badeværelset er udført i smukke mørke klinker med væghængt toilet, bordplade med integreret vask og skuffemodul, bruseniche samt vaskesøjle.
Soveværelset har kig til ejendommens gård og 2 indbyggede skabe. Det andet vær. har også et enkelt indbygget skab.
Overalt i lejligheden er anlagt lyst ask lamelparket.

Ejendommen gård er lavet som en taghave i 1. sals højde. Her er terrasser til lejl. og fælles areal til ophold og leg.

Elevator og medfølgende kælderrum. Mulighed for at leje en p-plads i kælderen for pt. 530 kr./md. Ét husdyr kan tillades mod særlig godkendelse fra udlejer.
Allé Huset ligger lige ved den nye centrale rekreative plads i området kaldet Maskintorvet – dette er et kæmpe areal med mulighed for at slappe af med vennerne eller spille fodbold med børnene.
Der bliver ikke langt til de daglige indkøb, da Rema 1000 har åbnet butik i ejendommen og en Netto kommer i naboejendommen.
Placeringen giver desuden mindre end en halv kilometer til daginstitution, skole og Valby Station, og nærområdet byder på gode caféer ved Valby Langgade samt skønne shopping-muligheder i Spinderiet.
Lejer må ikke stå i RKI.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.