Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Rønhøj, 9310 Vodskov

Økonomi *

Husleje

6.420,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
12.675,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
79 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Det betyder, at du skal stå på venteliste i BOINORD, hvis du ønsker at bo i en af Lejerbos afdelinger i Vodskov eller omegn.

Dejlige rækkehuse i skønne børnevenlige omgivelser.

Boligerne er opført i 1987 som ældre- og handicapvenlige 1-plans boliger med terrasse og have.

Alle boliger indeholder komfur og emhætte. Der hører parkeringsplads og udhus til boligerne.

I afdelingen er der fælles vaskeri og beboerhus.

Der må i afdelingen holdes husdyr. En hund eller en kat.

Fællesantenne og a´conto varme opkræves over huslejen.

Vand og el betales direkte til leverandøren.

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der må i afdelingen holdes husdyr. En hund eller en kat. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.