Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i Helsingør

Økonomi *

Husleje

13.832,28 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.290,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.822,28 kr.
- Depositum
41.466,84 kr.

Detaljer *

Størrelse
120 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen har en fantastisk beliggenhed i den gamle bydel tæt ved de hyggelige gågader og direkte til havnene med udsigt til Kronborg og Kulturværftet. I nærheden ligger Sankt Olai Kirke, Karmelitter Klosteret og havnepromenaden ved Helsingør Færgestation. Der er ikke langt til Nordsjællands velkendte badestrande.

Charmerende og farvestrålende byhuse opført i 1991. Husene er opført i teglsten, der enten står som blank mur eller med filtset overflade. Tagene er tækket med røde vingetegl. Der er tilhørende fællesvaskeri og dejlig fælles gårdhave med legeplads. Ejendommen består af 50 lejligheder på 37-123 kvm. fordelt på 1-5 værelser. Der er elevator i ejendommen, dog kun i nr. 8 og 30.

Det tilladt at holde husdyr efter aftale.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.