Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Auroravej, 2610 Rødovre

Økonomi *

Husleje

19.850,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.550,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
131 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lys og nybygget lejlighed med fantastisk udsigt over Damhussøen.

Damhussøen er et af Københavns særligt skønne steder, hvor hovedstaden og det hyggelige gadekærsmiljø mødes. Stedet oser af charme og historie.

Fra boligens entré er der adgang til to rummelige værelser, der begge har godt med skabsplads, samt en vestvendt altan med skøn udsigt over villakvarteret.

Fra entrèen er der også adgang til lejlighedens badeværelse, der udover integreret vaskemaskine og tørretumbler, har en stor bruseafdeling.

Ligeledes er der adgang til lejlighedens lækre køkken-alrum. I forlængelsen af det moderne og lyse køkken, ligger lejlighedens åbne stue, der med sin glasfacade mod øst garanterer masser af himmel, samt et smukt kig over park og sø. Den store dejlige altan byder på ro og afslapning døgnet rundt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.