Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Tove Ditlevsens Gade, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

7.600,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
300,00 kr.
- Vand
150,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
22.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
57 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Disse delevenlige 2 værelses lejligheder er ideelt for parret og studiekammeraterne.

De 2 værelser er godt fordelt i lejemålet, samt godt med plads i køkkenet. Der er adgang til altan eller terrasse fra begge værelser.

Én af disse 28 stk, kan blive jeres.

Byggeriet folder sig ud som et lille lokalsamfund i moderne arkitektur, hvor man kommer tæt på sine naboer. De grønne arealer sætter en rolig stemning og man får følelsen af lokal samfund i storbyen, med mulighed for udsigt over Aarhus bugt og Egå Engsø fra sin altan.

Gode parkeringsmuligheder både til bil og cykel, hvortil der også findes et cykelværsted til fri afbenyttelse. I parkeringskælderen, finder man desuden også en el-delebil til Nordlandets beboere, som man kan benytte sig af.

Med kun 5 km til centrum, er du tæt på byen og stadig i rolige omgivelser. Bellevue strand er blot en lille cykeltur derfra. Via og universitet ligger blot inden for 5 km. 1A og letbanen køre lige ved siden af.

OBS: Billeder er fra et lignende lejemål.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.