Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Islands Brygge, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

16.900,00 kr.

Forbrug
1.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
50.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden:

Lejligheden er beliggende i det anerkendte projekt “Pressesiloen”. Lejligheden er beliggende i en velfungerende og flot ejendom, og indeholder entre, dejligt åbent køkken med spiseplads i forbindelse med opholdsstue, adgang til flot stor altan med havneudsigt fra stue samt køkken, dejligt stort soveværelse med udsigt. Der er endvidere et flot badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

Der er mulighed for parkeringsplads, kontakt Capital Homes for yderligere informationer.

Område:

Islands Brygge er et meget populært område, hvor du kun er 10 minutters gang fra centrum af København. Området kan tilbyde indbydende caféer på havnen, de bedste bagerier og havnebadet. Islands Brygge tilbyder en bred vifte af grønne områder. Du har den store grønne plæne ved havnefronten, hvor du store muligheder for at grille og selvfølgelig bare for at nyde solen. Der er også forskellige festivaler og markeder samt sportsbegivenheder i løbet af året.

Islands Brygge har gode muligheder for offentlig transport, hvor der er adgang til Metro med direkte adgang til City, den unikke bådbus som tager dig til Nyhavn og selvfølgelig busser. Du har alle former for dagligvarebutikker inden for gåafstand, ligefra den populære kæde Netto til det luksuriøse Irma. Hvis du ønsker at gå ud til middag eller bare have en kold drink, har du restauranter som den anerkendte Michelin-restaurant Alouette samt Scarpetta og Café Alma.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.