Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Alliancevej, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

16.950,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.950,00 kr.
- Depositum
50.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
96 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Stor altan med kig til vand
Livet i Pentapart, er historien om 71 perfekt indrettede lejelejligheder på attraktive Teglholmen. Her får du det bedste fra to verdener i en hengiven symbiose. Naturens rolige omgivelser i kombination med Københavns pulserende liv.

Lejligheden har et lyst køkkenalrum, hvor der er rig mulighed for at etablere spiseafdeling i den ene ende, samt stue i den anden. Køkkenet er et hvidt grebsfrit køkken med hvidevarer fra Siemens. Fra spiseafdelingen er der adgang til lejlighedens ene altan, som ligger ud mod kanalen. Fra stuen er der ligeledes adgang til lejlighedens anden altan, som vender ind mod det rolige gårdmiljø. Fra boligens køkkenalrum er der trappe direkte op til boligens store tagterrasse, hvor der er rig mulighed for at etablere et privat udeliv. Boligens badeværelse er et rummeligt samt lyst badeværelse, med grå fliser i brusenichen samt på gulvet. Der er envidere vaskemaskine og tørretumbler.

Ejendommen er et frirum flankeret af havnens kanaler og et spirende café- og iværksættermiljø. Den unikke arkitektur og det enestående gårdrum, danner rammer for mange oplevelser og historier. Det er her historierne starter, her de skabes, og her de genfortælles.

Lejlighederne udlejes efter først til mølle princippet.

Muligheder ved denne bolig

Husdyr tilladt, Gårdmiljø, Dørtelefon, Cykelkælder, Altan, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.