Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses - El-Vej, 6000 Kolding

Økonomi *

Husleje

10.850,00 kr.

Forbrug
1.200,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.850,00 kr.
- Depositum
32.550,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
118 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Rækkehuse i Seest

Klar til indflytning

Nyopført dobbelthus/rækkehus på El-Vej i Seest. Lejeboligen er på 118 m2 og er opført i 2 plan. Stueplanen indeholder bryggers med plads til vaskemaskine, badeværelse, køkkenalrum med køkkenelementer fra HTH og i åben forbindelse til stue, hvorfra der er direkte adgang til terrasse og lille have. Fra stuen trappe op til 1. salen der indeholder 4 gode værelser i størrelserne 9-10 m2 samt et badeværelse.

Der hører et fritstående træbeklædt og uisoleret skur på 3 m2 med til boligen. Ejendommen opvarmes med fjernvarme, og der er gulvvarme med trådløs styring i hele huset. Der opføres i alt 19 tilsvarende dobbelthuse/rækkehuse.

Boligen er beliggende i udkanten af et villakvarter med åbne marker i området bag bebyggelsen. Naturskønt område med under 1 km til Bakkeskolen i Seest og 800 m til Lykkegårdsskolen. Dagligvareforretninger ligger også tæt på - 400 m til nærmeste indkøb.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Kolding?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Kolding. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.