Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Løvstræde, 1152 København K

Økonomi *

Husleje

21.024,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
63.072,00 kr.
- Depositum
63.072,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
147 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen

Løvstræde er det helt rette sted at flytte ind, hvis du gerne vil bo i historiske omgivelser helt centralt i København. Ejendommen kan dateres helt tilbage til 1734 og er kendt som Haases Hus, hvilket også står skrevet på den rigt dekorerede port ind mod gården.

Ejendommen, som både rummer erhverv og lejeboliger, ligger nemlig skønt placeret mellem Gråbrødretorv og Købmagergade - med andre ord: omgivet af lækre restauranter, spændende kulturtilbud og fristende shoppingmuligheder.

Lige meget retningen skal du blot gå 50 meter, før du står for strædets ende og midt i det summende byliv. På den ene side ligger Købmagergade, som byder på Studenterhuset, Rundetårn, Illum og et rigt udvalg af butikker - og på den anden venter et fristende udvalg af restauranter og caféer på brostensbelagte Gråbrødretorv.

Lejligheden

Lejligheden indeholder entré, stor stue med åbent køkken, med alt i hårde hvidevarer, 2 soveværelser, brusebadeværelse med varme i gulvet og vaskesøjle.

Fra ejendommen er der omtrent 600 meter til Nørreport Station, som er et trafikalt knudepunkt, både hvad angår metro, S-tog, bus og tog. På cykel kommer du hurtigt rundt til brokvartererne og Christianshavn, og i bil kan du eksempelvis tage Ring 2, når du skal ud af centrum.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.