Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Vodskov Byvej, 9310 Vodskov

Økonomi *

Husleje

6.658,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
12.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Rækkehuse med god beliggenhed og i gåafstand fra det naturskønne Hammer Bakker.

I afdelingen er der fælles vaskeri, fælles skur til opbevaring af havemøbler, cykelskur, parkeringsmuligheder og et mødelokale, som beboerne kan låne.

Haveredskaber kan lånes hos varmemesteren.

I boligerne er der køleskab med frostboks, komfur og emhætte.

De 2 vær. boliger har åbent køkken til stuen.

El, varme og vand afregnes direkte til leverandøren.

Der er fællesantenne (Stofa). udlejer sørger for til- og afmelding.

Der må i afdelingen holdes husdyr. En hund eller en kat. Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Afdelingen er tilmeldt Stofa. udlejer meddeler besked om ind- og udflytning. Man er dog ikke forpligtet til at være medlem af Stofa. Man skal dog selv henvende sig til Stofa for at melde sig ud. I de første 30 dage fra den kontraktmæssige indflytningsdato er det gratis at framelde sig eller skifte pakke. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.