Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Sluseholmen, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

14.400,00 kr.

Forbrug
1.300,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.400,00 kr.
- Depositum
43.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Morderne og stor 3 værelses

Skøn gennemlyst lejlighed beliggende på 2. sal. Lejligheden har et stort aflangt køkken/alrum med masser af skabsplads i køkkenet, samt medfølgende hårde hvidevarer: ovn, emhætte, komfur, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Derudover, er en store og rummelig stue, hvor der er god plads til sofaarrangement mm. Lejligheden har to gode og store altaner, med plads til altan møbler. I forbindelse med stuen findes også 2 separate værelser med tilhørende skabsplads. Fra det ene af værelserne, er der ydermere et disponibelt rum. Fra entréen er der adgang til et stort badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle.

Hjortholm er beliggende på Sluseholmen, der med sine mange kanaler skaber et maritimt miljø. Sluseholmen består af 8 øer med forskellige karréer i forskellige udtryk, der alle er broforbundne. De mange kanaler indbyder til aktivitet omkring vandet, hvilket blandt andet kan ske i form af kajakroning eller i form af en svømmetur i havnebadet "Koralbadet".

Der er mulighed for P-Plads i kælderen til kr. 600,- pr. mdr.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser. Lejligheden er klar til overtagelse 01.09.2019.

Husdyr: Kan der søges om

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

eller mail:

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.