Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Vendsysselvej, 4800 Nykøbing Falster

Økonomi *

Husleje

4.658,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 16. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
VELKOMMEN TIL VENDSYSSELVEJ M.FL.- Boliger til hele familien centralt i Nykøbing F

Afdelingen- Varierende boligtyper med god beliggenhed i Nykøbing FAfdelingen består af boliger, som alle ligger nær centrum af Nykøbing F. Her er en mangfoldighed af ungdomsboliger, over familie- til ældreboliger, hver med sine kvaliteter. Overalt er der fælles velplejede udearealer med græs, buske og træer. Afdelingen råder over et mindre fælleslokale på Vendsysselvej, som kan lejes efter aftale med bestyrelsen. På Vendsysselvej og Aage Sørensensgade findes et antal garager, som kan lejes efter venteliste.

Nærområdet- Uddannelse, byliv, skov og vand, alt er inden for rækkeviddeAlle boliger ligger yderst centralt i forhold til centrum af Nykøbing F samt den skønne natur omkring. Der er max. 100 m til nærmeste busstop og 1 km til banegården, som forbinder Nykøbing med både København (timeforbindelse), Tyskland og dermed hele Europa. Vi har Lindeskovskolen eller Østre Skole i gå- eller cykelafstand, og en bred vifte af uddannelsessteder i nabolaget. F.eks. SUSU, Katedralskolen, Handelsskolen med overbygning og management-uddannelsen. Centralt i byen findes både daginstitutioner, spots- og svømmehal. Nykøbing F fremstår som "hovedstaden" på Lolland/Falster, og har en række dagligvare- og specialbutikker, biograf og revy. Naturen omkring Guldborgsund er malerisk. Det er ikke for ingenting, at lystsejlere betragter turen fra Gedser til Guldborg som én af Danmarks smukkeste. Vandet er ikke blot sejlernes Mekka; 10 km, så kan du hoppe i bølgen blå ved Marielyst Strand - én af Danmarks bedste. Og er du til skovens dybe stille ro, er mulighederne mange; Sønder Kohave, Ravnstrup Skov eller statsskoven Hamborg Skov. Alt er muligt i og omkring Nykøbing F.

Særlige kriterier2 rums ungdomsboliger udlejes fortrinsvis til par. Man skal være under uddannelse for at komme i betragtning til ungdomsboliger/kollegieværelser. Ansøgere som kommer længst væk fra og som studerer i Nykøbing har fortrinsret til ungdomsboligerne på Kringelborg.

Helhedsplan
Der er udarbejdet en helhedsplan for renovering af bebyggelsen og der afventes svar fra kommunen og Landsbyggefonden. Renoveringen indbefatter nedrivning og nyopførelse af lejligheder. Såfremt det bliver nødvendigt, vil boligselskabet sørge for genhusning. Tidsplanen for renoveringen kendes pt. ikke.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.