Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Smedegade, 6800 Varde

Økonomi *

Husleje

7.125,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
750,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
21.375,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
104 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighed på 104 m2 i nyopført ejendom med super beliggenhed. Smedegade tæt på indkøb og den hyggelige gågade.

Indflytning: Snarest muligt

Fra det charmerende brostensbelagte gårdmiljø har du egen indgang via præsentabel entre og trappe. Lejligheden er helt ny og indrettet med entre, dejligt køkken/alrum med karnap som giver et godt lysindfald, meget stor stue med meget lækkert køkken med alt i håde hvidevarer, soveværelse, flot badeværelse med seperat brus og vaskemaskine. I den hyggelige solrige gård er der mulighed for at tilbringe mange timer eventuelt i selskab med beboerne i husts 2 andre lejligheder.

Separat pulterrum i bygning i gården.

Bemærk

3 måneders depositum. Ubegrænset lejeperiode. Lejemålet er uopsigeligt de første 12 måneder. Herefter kan lejemålet opsiges med 3 måneders varsel. Husdyrhold er ikke tilladt. Lejer tilmelder sig som aftager af EL på adressen. Vandforbrug er inklusiv i lejen

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.