Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Nørregade, 9800 Hjørring

Økonomi *

Husleje

6.500,00 kr.

Forbrug
500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.500,00 kr.
- Depositum
19.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
90 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
STOR TREVÆRELSES LEJLIGHED MED MULIGHED FOR TERRASSE I HJØRRING CENTRUM

Nu udlejes en superflot og nyistandsat tre-værelses i Hjørring centrum! Lejligheden er beliggende i Nørregade, vender ud mod et rolig gårdmiljø og er således fuldstændig uforstyrret. På den anden side af ejendommen ligger Hjørrings skønne gågade Strømgade, så indkøbsmuligheder mv. er kun ganske få meter væk.

Selve lejligheden er på 103 kvm fordelt på tre store, flotte værelser, hvoraf stuen er i åben forbindelse med køkkenet. Selve køkkenet er moderne og lyst og indeholder alle nødvendige fornødenheder, bl.a. opvaskemaskine. Derudover er der er stort og lækkert badeværelse med separat bruseniche og egen vaskesøjle.

Endelig åbner lejligheden op til et skønt gårdareal, hvor det er muligt at stille bord og stole foran lejligheden og skabe sin egen lille terrasse.

Der er desuden muligt at leje en p-plads lige udenfor ejendommen

Husdyr er ikke tilladt.

Lejligheden kan overtages pr. 1. september 2018

.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.