Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses lejlighed - Pile Allé, 2000 Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

19.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.500,00 kr.
- Vand

ukendt

- El
700,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
58.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
176 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Lejeperiode
11 - 13 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Med en stilfuld indretning og en funktionel planløsning kan vi hermed byde velkommen til denne rummelige lejlighed på Frederiksberg. Boligen er er beliggende lige overfor Frederiksberg Have og er placeret tilpas højt nok i ejendommen til at dagslyset har et vidunderligt indfald fra vest.

Som det kendetegner sig ved denne byggestil, har lejligheden de typiske dyder, såsom pæne gulve, flotte detaljer som gennemgående stukkatur, værelser af god stor størrelse, men også en skøn altan der egner sig til morgenkaffen.

Her er optimale muligheder for at sætte sit eget præg på sin indretningen, forstået således at man kan have 2 stuer og 4 værelser, eller 3 stuer og ligeledes 3 værelser. Alt afhængig af hvad man ønsker.

Velkommen til denne fine lejlighed!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.