Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Brassøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

8.300,00 kr.

Forbrug
600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.300,00 kr.
- Depositum
24.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
61 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
RISSKOV ENGPARK

Stor delevenlig 2 værelses

Velkommen til Risskov Engpark. Risskov nye og meget repræsentative bydel.

Udlejer udbyder nu disse store delevenlige 2 værelses lejligheder, skønt belliggende omkring indkøb, bus ind mod Aarhuc, den kommende letbane og meget mere. Boligerne her er altså ideelle som delebolig for f.eks. de studerende.

Du bydes først velkommen i boligens rummelige køkken med skønt lysindfald fra de store gulv til lofts vinduer. Her lyst køkken udstyrret med køle-/fryseskab, ovn, kogeplade, emhætte samt opvaskemaskine. Her er ligeledes plads til fælles spiseplads.

Fra køkken er der adgang til boligens 2 rummelige værelser hvor der fra begge rum er udgang til stor altan. Ligesom resten af boligen er her godt med lys og installeret gulvvarme.

Boligens badeværelse er med pæne lyse klinker samt vaskemaskine og tørretumbler. Boligen er også indrettet med depotrum med plads til opbevaring.

Boligerne har et fælles gårdareal som kan bruges af alle beboerne. Foruden dette skønne gårdareal, så er der på ejendommens 3. sal 2 store tagterrasser hvor solen kan nydes alle døgnets lyse timer.

Nedenfor ejendommen er der parkering for byde cykler og biler. På samme areal er indgangen til Rema1000, så indkøb ligger lige i bunden af ens egen opgang. På den anden side af ejendommen er der busstop med busser mod Aarhus og omegn. Også letbanen får et stop tilknyttet området omkring Risskov Engpark.

Vi glæder os til at høre fra jer!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.