Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Parkvej, 6000 Kolding

Økonomi *

Husleje

7.600,00 kr.

Forbrug
800,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
22.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
82 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Komplet nyrenoveret lejlighed klar til omgående indflytning. Boligen inkluderer entré, badeværelse, køkken, stue med udgang til lille altan, spisestue samt soveværelse med udgang til lille altan. Lejligheden er installeret med nye tre lags vinduer og døre, dør telefon – HTH inventar, køl-fryseskab/pyrolyseovn/induktion plade/vaskemaskine i stål.
Laminat gulve i røget eg og betonfarvede keramiske fliser på WC-badegulve og vægge i brusenicher. Boligen inkluderer et depotrum i kælderen. Ejendommen har et stort grønt fællesareal, gårdhave og parkeringsareal – dog ikke faste pladser.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.