Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses lejlighed - Mejlgade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

3.213,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.639,00 kr.
- Depositum
9.639,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
22 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 1. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Værelsesgangen består af 4 værelser hvor lejerne deler køkken, bad og gangareal med hyggelig spiseplads. Lejerne skal i fællesskab sørge for at køkken, bad og fællesarealer holdes rene og til en hver tid fremstår i pæn og velholdt stand.

Der betales aconto varme, som afregnes én gang årligt. El og vand er inkluderet i lejen. Der er adgang til fælles vaskefaciliteter i kælderen mod betaling.

Atmosfæren og stemningen i Mejlgade er helt særlig. Gaden er i de seneste år blomstret op og huser en god blanding af beboelse og erhverv. Her er man er omgivet af butikker, gallerier og hyggelige caféer og restauranter. Nærområdet er under markant udvikling med den nye havnefront, som for nyligt er blevet færdig og den nye Letbane som kører lige rundt om hjørnet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.