Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Tove Ditlevsens Gade, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

12.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
500,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.900,00 kr.
- Depositum
38.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
117 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Disse 5 værelses rækkehuse er ideelt for familien og parret der har brug ekstra plads.

De 3 værrelser er godt fordelt samt et master bedroom med walk-in. Der er god plads i køkkenet alrummet/stuen til hele familien.

Byggeriet folder sig ud som et lille lokalsamfund i moderne arkitektur, hvor man kommer tæt på sine naboer. De grønne arealer sætter en rolig stemning og man får følelsen af et lokalsamfund i storbyen, med mulighed for udsigt over Aarhus bugt og Egå Engsø fra sin altan.

Gode parkeringsmuligheder både til bil og cykel, hvortil der også findes et cykelværksted til fri afbenyttelse. I parkeringskælderen, finder man desuden også en el-delebil til Nordlandets beboere, som man kan benytte sig af.

Med kun 5 km til centrum, er du tæt på byen og stadig i rolige omgivelser. Bellevue strand er blot en lille cykeltur derfra. Ellevangsskolen ligger blot inden for 2 km. Bybussen 1A og letbanen køre lige ved siden af.

Keyhole

OBS: Billeder er fra et lignende lejemål.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.