Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses ungdomsbolig - Museumsgade, 7400 Herning

Økonomi *

Husleje

2.914,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
8.742,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
45 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 15. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen er opført i 1988 og består af 56 ungdomsboliger.
Bebyggelsen er centralt beliggende i Herning by tæt ved banegården og 5 minutters gang fra bymidten.

Boligerne har i 2017 fået nye køkkener med emhætte, kombiovn og køleskab. Der er et stort fælleslokale og fjernsynsstue, og der er vaskeri i afdelingen.

Varme og el opkræves a/c sammen med huslejen.

Det er kun tilladt at holde én indekat, efter ansøgning og skriftlig tilladelse. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Antennesignalet leveres af YouSee og du bedes , senest 10 dage efter overtagelsesdatoen, for evt. pakkeskift. A/C Forbrug består af a conto betaling til varme- og el-regnskab. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.