Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Østergade, 7323 Give

Økonomi *

Husleje

6.149,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
69 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne
- Treetagersbyggeri med fælles have -og terrasseDette treetagersbyggeri blev opført i år 1890, og der er en elevator som fører op til svalegangen, hvor boliger på 1. og 2. sal er placeret. Dette etagebyggeri ligger centralt placeret i Give, og der er hyggelige fælles udearealer nær boligerne, hvor egen grill kan medbringes og aftensmaden kan tilberedes ude en sommeraften. Nær boligerne er der også gode parkeringsmuligheder. Lejlighedernes hyggelige køkkener er opført i en lysere træsort med masser af skabsplads. Køkkenerne er derudover også udstyret med et køle-fryseskab, komfur og emhætte. Lejlighedernes badeværelser har gråligt vinyl på gulvene, hvide vægge, et bruseområde uden kant og der er plads til at kunne hænge et toiletskab til toiletsager. Inde i stuerne er der Dannebrogsvinduer, som skaber en hyggelig atmosfære i hjemmene, og trænges der til lidt frisk luft, kan det opnås enten ude på svalegangen, ude i fælleshaven eller på fællesterrassen. Til hvert lejemål tilhører der eget skur og indbyggede skabe, så der er masser af opbevaringsplads. Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, varme opkræves som et månedligt aconto beløb og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Afdelingen
- Villaer med bryggersPå Tinnetvej blev der i år 1965 opført etplansvillaer med ingen indvendige trin. Boligerne er centralt placeret i Vonge og i år 2000 blev boligernes badeværelser og køkkener renoveret. Der hører en carport med til hvert lejemål, og i alle boligerne er der bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Boligernes separate bøgetræskøkkener er indrettet med komfur, emhætte og køle-fryseskab, og det er muligt og medbringe egen opvaskemaskine og tilslutte denne i køkkenet. Derudover er der vindue ude i køkkenerne, som er medvirkende til at skabe et smukt lysindfald på køkkenernes lyse bordplader. Ude i køkkenerne er der også masser af skabsplads til køkkenredskaber og der er plads til at have et spisebord stående derude. Villaernes badeværelser er opført i lyse farver med vindue, bruseområde og gulvvarme. Fra boligernes lyse stuer, kan der trædes ud i egen store have, hvor sommeraftenerne kan nydes ude. Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, varme afregnes direkte med forsyningsselskabet og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.
Nærområdet- Skulpturbyen Give og GudenåenGive er en skøn by og bo i, især når man bor nær centrum, hvilket er tilfældet med boligerne på Vimmelskaftet og Østergade. Give er kendt for navnet Skulpturbyen Give, da byen er blevet et levende galleri. Der er placeret smukke skulpturer rundt omkring i byen, til fri skue for alle og enhver der går forbi dem. Derudover er der gode bus -og togforbindelse nær boligerne, hvor det varierer mellem 50-300 meter til offentlige transportmidler fra boligerne på Vimmelskaftet og 150-500 meter fra boligerne på Østergade. Grundet boligernes placering, ligger der indkøbsmuligheder inden for kort gåafstand, og det samme gør sig gældende med henblik på skoler og daginstitutioner, som ligger mellem 500 meter til 1 km. fra boligerne. Vil børnene gerne gå til sport, tilbyder nærområdet rigeligt med muligheder for dette. Det er muligt at gå til tennis, fodbold, håndbold og lignende, og der ligger også fitnesscentre og Give Golfklub omkring 1 km. fra boligerne for voksne. Rundt om Give er der også smukke marker og grønne områder, og der er ca. 10-15 km. til noget af Danmarks smukkeste natur, nemlig Gudenåen og Skjern Åen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.