Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 101 m2 - Toldbodgade, 1253 København K

Økonomi *

Husleje

15.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
750,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
47.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
101 hyggelige lejlighedskvadratmeter med udsigt til havnen

Toldbodgade ligger i Frederiksstaden, et af de mest eftertragtede områder i Indre By. Den løber fra Nyhavn til Amaliegade i smørhullet mellem Kastellet, Sankt Annæ Plads og friluftområdet omkring Ofelia Plads. Du får havn på den ene side og Indre By på den anden side. Kongens Nytorv med busser, Metro og Magasin ligger i nærheden – og det samme gør det levende butiks- og cafémiljø i kvarteret omkring byens store torv med gader som St. Kongensgade, og Bredgade. Og ønsker du og din partner at besøge Christianshavn, kan I nyde gå- eller cykelturen over broen ved Nyhavn.

Har I altid drømt om at bo midt i København? Så tag en slentretur gennem gaden, indånd stemningen, stop foran Toldbodgade og tag op til 2. sal. Træd indenfor i jeres nye lejlighed – som har et kunstnerisk strejf. Lejligheden har flotte trægulve og nymalede vægge. Fordelt på en skøn stue, hvor I kan samle venner og bekendte til hyggelige stunder, et køkken, toilet- og badefaciliteter. Desuden har jeres lejlighed et walk-in closet, hvor I kan iklæde jer dagens outfit. Har I brug for at parkere bilen, tilbyder vi leje af P-pladser i parkeringshuset under Ofelia Plads. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye hjem.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.